13. november 2008 kell 22:00

Mis toimub

Hõlbus matemaatika teha ja Anastacia eelmisest stuudiodiskist on möödas juba neli aastat, mis turbulentsel ajal pole ju lühike aeg.

Kodumaal Ameerikas on ta endiselt väiksem suurus kui muus maailmas. Samas on daami pärand meie raadiotes ilmne ja lisa on tulemas. Sprokk (soul/popp/rokk) on termin, mille äsja tema kohta loetud artiklist avastasin, ja see sobib. Eelistan minevikust siiski "I`m Outta Love'i" "Paid My Dues'ile" ja raskest pealkirjast hoolimata on pseudoroki seljataha jätmine üks parimaid muutusi.

Rodney Jerkinsi produtseeritud nimilugu on kohatult moodne r'n'b turvalises popsouli voos, mis igavate ballaadide kiuste hästi töötab. Leebelt tehtud, vastuvõetav ja üllatustevaba, mis on kiirajaviites põhiline. Viimasest veel niipalju, et NeYo hitil "Miss Independent" on õnnestunud liiga kauaks pähe kinni jääda. Tase.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum