Uudised

ÄP 25. november 2008, 00:00

Volvo veokite ametlik müüja Volvo Estonia OÜ, mis seni asus Kadaka teel, alustab alates reedest tööd uuel aadressil Rae vallas Lehmja külas Kurekivi teel. Kolimise tõttu on Tallinna keskuse töö häiritud

24- 27. novembril. Volvo uus keskus pakub uue teenusena veokite pesemist. Telefoninumbrid ja meiliaadressid jäävad samaks.

Somaalia neegrite rünnakud kergitavad laevaveo hinda: kallineb kindlustus, esineb kahjusid kaubakadude ja vedude hilinemise tõttu, vahendab logistikauudised.net Bloombergi. Adeni väina läbivad Aasiast läbi Suessi kanali Euroopasse ja vastupidi veetavad kaubalaevad. Väina läbib umbes 11 protsenti maailma naftavedudest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:50

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing