Rootsi rahavahetaja stressis

ÄP 16. detsember 2008, 00:00

Kelles finantskriis stressi ei tekitaks, võiks pealkirja peale küsida. Stress on aga paha seisund - segab ümberringi toimuva adekvaatset hindamist. Polegi siis midagi imestada, kui Rootsi Arlanda lennujaama Forexi valuutavahetuspunkt on loobunud Eesti kroonide müügist, põhjendades seda sellega, et Eesti krooni vahetuskurss on liiga ebakindel. Eestit külastav IMFi delegatsioon leidis vastupidi, et Eestil aitab praegu reel püsida valuutakomitee süsteemile tuginev fikseeritud vahetuskurss... Forex ajas kroonid segamini - ju mõtles ikka Rootsi kroonist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing