Rootsi rahavahetaja stressis

ÄP 16. detsember 2008, 00:00

Kelles finantskriis stressi ei tekitaks, võiks pealkirja peale küsida. Stress on aga paha seisund - segab ümberringi toimuva adekvaatset hindamist. Polegi siis midagi imestada, kui Rootsi Arlanda lennujaama Forexi valuutavahetuspunkt on loobunud Eesti kroonide müügist, põhjendades seda sellega, et Eesti krooni vahetuskurss on liiga ebakindel. Eestit külastav IMFi delegatsioon leidis vastupidi, et Eestil aitab praegu reel püsida valuutakomitee süsteemile tuginev fikseeritud vahetuskurss... Forex ajas kroonid segamini - ju mõtles ikka Rootsi kroonist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing