ÄP fototoimetus • 15. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Rootsi rahavahetaja stressis

Kelles finantskriis stressi ei tekitaks, võiks pealkirja peale küsida. Stress on aga paha seisund - segab ümberringi toimuva adekvaatset hindamist. Polegi siis midagi imestada, kui Rootsi Arlanda lennujaama Forexi valuutavahetuspunkt on loobunud Eesti kroonide müügist, põhjendades seda sellega, et Eesti krooni vahetuskurss on liiga ebakindel. Eestit külastav IMFi delegatsioon leidis vastupidi, et Eestil aitab praegu reel püsida valuutakomitee süsteemile tuginev fikseeritud vahetuskurss... Forex ajas kroonid segamini - ju mõtles ikka Rootsi kroonist.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt