Võidulugu kajastas SEB möödalasku

ÄP 05. jaanuar 2009, 00:00

Äripäev juhtis ilmunud artiklis avalikkuse tähelepanu sellele, et SEB reklaamis oma klientidele Likviidsusfondi kui madala riskitasemega investeeringut ning seetõttu on panga poolt ebaaus lükata fondijuhtide kehva tööga saadud kahju klientide kraesse.

Aasta parima loo valimisel sai teise koha Koit Brinkmann artiklite eest, mis paljastasid Keskerakonna varjatud rahastamist, ning kolmanda koha võitis Kadri Jakobson, kes avalikustas, kuidas näitlejad lasevad oma turismireisid maksta kinni maksumaksjal ehk kultuurkapitalil.

Äripäeva aasta ajakirjaniku tiitliga pärjati Koit Brinkmann. "Koidu eelmisel aastal ilmunud artiklid olid mõjukad ning ta on toonud avalikkuse ette olulist infot, mida üritatakse varjata. Näiteks paljastas Koit Keskerakonna varjatud rahastamisskeemi; huvide konflikti ja puudused pürotehnikafirmade üle järelevalvet tegevas tehnilise järelevalve ametis; keskkonnaministri eriloa varjus käinud keelatud kalaäri; Narva linnajuhtide kahtlased tehingud linnavaraga jne," ütles Äripäeva uuriva toimetuse juht Aivar Hundimägi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:53
    Otsi:

    Ava täpsem otsing