Üks klüsimus: Millist erakonda Te praegu rahaliselt toetaksite?

ÄP 02. märts 2009, 00:00

Rein Kilk, ASi Transcom nõukogu esimeesbr/>See küsimus on stiilis "Kas olete juba oma hommikuse konjakijoomise lõpetanud?" Minu poole pole ükski erakond pöördunud. Ma ei tea - on ju tähtsamaidki asju, mis ootavad tegemist.

Neinar Seli, ASi Rondam Grupp nõukogu esimeesbr/>Olen rahaliselt toetanud ainult Reformierakonda, millesse kuulun. See erakond on mulle maailmavaateliselt väga oluline.

Tiit Vähi, ASi Silmet Grupp juhatuse esimeesbr/>Ma ei toetaks rahaliselt ühtegi erakonda, sest see asi on korraldatud parlamendi kaudu. Lisaks ma pole paaril aastal toetanud ühtegi erakonda, kuna suured erakonnad on väga populistlikud.

Heldur Meerits, ASi Amalfi juhatuse liigebr/>Vaatame, kuidas need erakonnad suudavad riiki kriisis tüürida. Opositsionäärid pole siiani midagi konstruktiivset pakkunud. Seni kalduksin pigem koalitsiooni poole.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing