Pikad maksutähtajad tõid Sarkopile maksuvõla

Kadrin Karner 06. mai 2009, 00:00

"Ma olen endiselt optimistlikum, aga see, et number seal üleval on tänases seisus (Krediidiinfos - toim), ei pruugi veel midagi tähendada," ütles Kerma. Ta põhjendas seda Eesti tellimuste kadumisega. Makseraskusi tuleb praegu ette paljudel, nentis ta.

"Tööd on ja selles osas on hea seis. Siiani on kõik lahendatav olnud ja hakkab paremini minema, kui jõuame tavapärasesse ekspordirütmi," rääkis Kerma. Ta lisas, et varem oli Eesti tellimustel kohati võimalik saada 50% ettemaksu ning olid kindlad kliendid, kes maksid raha ära seitse päeva pärast töö valmimist, kuid praegused pikad maksetähtajad tekitavad auke rahavoos. "Selliseid tingimusi ekspordi puhul ei tasu mõtlemagi hakata," märkis ta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing