Neinar Seli pääses kriminaalasjast

Kadri Paas 11. juuni 2009, 00:00

Kapo komissar Andres Kahar ütles Äripäevale, et kriminaalasi Seli suhtes lõpetati, kuna süü on väike ja avalik menetlushuvi puudub.

Tartu ettevõtja Neinar Seli ütles Äripäevale, et rõõmustab kriminaalasjast pääsemise üle. Samas lõpetas Seli igasuguse suhtelmise "kõrgel ametikohal oleva politseikomissariga", kes temalt enda väitel laskemoona välja pettis.

"Nagu ka varem olen öelnud, ei osanud ma eeldada, et nii kõrgel ametikohal oleval politseikomissaril puudub relvaluba. Näiteks kas või autobussi kasutades ei eelda ju keegi, et bussijuhil juhiluba puudub," rääkis Seli.

"Kuna antud episood oli seotud Tartu politseinike uurimisasjaga ning politseinikega seotud juhtumeid menetleb seaduse järgi kapo, siis mõistan vajadust iga kui viimane detail ja episood üksikasjalikult läbi uurida," ei pea ärimees siseluurajate peale pikalt viha.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing