Üks küsimus: Mis toetust Sina tahaksid saada?

ÄP 01. oktoober 2009, 00:00

Indrek Saar, näitleja, riigikogu liige, sotsiaaldemokraat
Igasugune abi on rõõmuks. Otseselt ei oska ma sellele küsimusele vastata. Noortele inimestele oleks vaja toetusi, et nad saaksid oma elu alustada.

Valdo Randpere, endine IBMi tegevjuht, ettevõtja ja reformierakondlane
Kui rääkida toetustest riiklikus võtmes, siis riik võiks toetada ettevõtlust. Teine pool toetuste süsteemis on see, et riik peab toetama neid, kes on nõrgad ega saa endaga hakkama. Olgu see kas mingi sotsiaalabi, matuse või sünnpäeva toetus. Absurdini ei saa minna, aga neid tuleb toetada, kes iseendaga hakkama ei saa. Isiklikult pole ma kunagi ühtegi toetust küsinud või saanud.

Aivar Riisalu, riigikogu liige, Keskerakond
Tunnistan, et praegu ei oota enam mingisugust toetust. Ettevõtjana olen endale üritanud selgeks teha süsteemi, kuidas EASist raha taotleda. Aga olen näinud, kuidas see süsteem toimib, ja loobusin. Riik võiks vähemalt tagada, et oleksid normaalsed seadused, mis elajat ei tapa.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing