Üks küsimus: Kas maksuamet on liiga leebe?

ÄP 05. oktoober 2009, 00:00

Märt Järvik, Lääne Teede OÜ omanik
Seni pole meie firmal maksuametiga probleeme olnud. Kindlasti võiks maksuamet hoida stabiilsemat joont, et ka ettevõtja teaks, kuidas käituda. Selge on, et kõiki seadusi pole võimalik iial sajaprotsendiliselt täita ja ikka eksitakse. Kindlasti on mõni seadus liiga leebe.

Ago Koldits, Viru Konsortsiumi üks omanikke
Maksuamet on liiga leebe, olen 100% sellega nõus. Ei tohi lasta firmasid sellisesse seisu, et nad on riigile võlgu miljoneid kroone. Varem või hiljem lõpeb see pankrotiga - palgad maksmata, riigile maksud maksmata, teistele firmadele maksmata. Tekib n-ö ahelreaktsioon. Maksuamet peaks vaatama, kas tasub firmale armu anda või siiski asi lõpetada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing