ÄP fototoimetus • 28. oktoober 2009 kell 21:00

Lugeja arvab

Pentus lükkas tagasi arupärimise Reformierakonna rahastamise kohtaTäie mõistusega inimesed ei usalda Reformierakonda. Need ju viimased petised.Üllatav otsus. Miks RE nii käitub? Kas loodetakse, et proks ei algata krimiasja?See näitab siin Reformi taset. Täpselt sama tase nagu Keskil.Loodetakse tõenäoliselt võita aega. Eks Reform on teinud kõvasti tööd viimastel päevadel ja kuidagi nad peavad selle teema maha saama. Võimalik, et Ansip tahab vastata alles pärast seda, kui prokuratuur on andnud teada, mis ta uurimise algatamise kohta otsustab. Võib-olla üritatakse mingit uut skandaali tekitada, et siis enda asjad ära summutada ning saaks avalikkuse tähelepanu viia kõrvale sellelt teemalt. Tulevad huvitavad ajad. Tänud Äripäevale.

Autor: ÄP

Hetkel kuum