ÄP fototoimetus • 30. november 2009 kell 21:00

Üks küsimus: Kas keegi üllatas kolmandas kvartalis?

Kristjan Lepik, investeerimisasjatundja

Väga ootuspärane kvartal oli, ühtegi suuremat üllatust tulemuste koha pealt ei oskaks välja tuua. Kuid vaadates, et hinnad on viimase kahe kuuga langenud, siis ilmselt turg ootas paremaid tulemusi.

Urmas Uustal, Barclay Hotell ASi omanik

Kõige enam üllatas Arco Vara. Nende tulemused oleks võinud hullemad olla, aga ei olnud. Firma on elus ja ütleb, et kohe läheb kõik paremaks. Arco aktsia hind on põhjas käinud ja praegu põhjast kaks korda kõrgemal. Igal pool on masu ja pupu, aga nemad on börsil olemas ning suutsid oma tulemustega ka analüütikuid üllatada.

Kristo Oidermaa, LHV analüütik

Enim ületasid LHV ootusi ehitusettevõtted (Nordecon, Merko) ning Tallink. Ehitusettevõtete puhul tasub välja tuua eelkõige oodatust kõrgemad marginaalid. Tallinki puhul tõid positiivse üllatuse nii suurem müügitulu kui ka madalamad kulud.

Autor: ÄP

Hetkel kuum