• Jaga lugu:

  IMF on kiirendanud oma kullamüüki

  IMF on realiseerinud algsed kullamüügi plaanid kiiremas tempos, et lõigata kasu rekordkõrgele kerkinud hinnast, kirjutab Financial Times.

  Kui müük jätkub senises tempos, saab IMF plaanitud koguse – 403,3 tonni (kaheksandik koguvarudest) – aasta lõpuks müüdud. See on varem, kui turud prognoosisid.
  IMF on olnud turul peaaegu ainus kullamüüja nn ametlikust sektorist, kuhu kuuluvad keskpangad, valitsused ja riiklikud investeerimisfondid ning rahvusvahelised organisatsioonid. Tervikuna on sektor tänavu siiski valdavalt ostja – Venemaa, Filipiinide, Tai ning teiste riikide ostud kaaluvad IMFi müügi üles.
  Analüütikud prognoosivad, et ostutrend jätkub. Tuleval aastal võivad ostud müügi ületada 100-120 tonni võrra, mis tähendab radikaalset pööret kaks aastakümmet väldanud trendis, kus peamiselt Euroopa keskpangad müüsid kokku ca 7500 tonni kulda.
  IMF teatas oma kullamüügi plaanist tänavu veebruaris. Septembri lõpus oli müümata veel 52,2 tonni kulda. Kulla hind kerkis augusti hinnatasemelt – 1180 dollarit untsi eest – oktoobri keskpaigaks 1387,10 dollarile untsist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Kas osta või rentida?
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Tragöödia pani naise jätkama armastatu elutööd
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.