Kaia Jäppinen lahkus Savisaare nõuniku kohalt

Indrek Kald 10. jaanuar 2011, 14:42

Kaia Jäppinen lahkus Tallinna linnapea Edgar Savisaare nõuniku ametikohalt alates tänasest omal soovil.

Endine Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen asus linnapea nõunikuna ametisse mullu juuni alguses, nõustades linnapead põhiliselt majandust, ettevõtlust ja linnaelanike tööhõivet puudutavates küsimustes, aga ka hariduse, kultuuri ja noorsootöö valdkonnas.

Jäppinenil on kõrgem majandusharidus. Aastail 1996–2002 töötas ta Ühispangas, olles 2002. aastal linnasüsteemi tulles Ühispanga Tallinna äriklientide osakonna juhataja. Tallinna abilinnapeana kureeris Jäppinen aastal 2004 linnavara valdkonda ja aastatel 2005–10 abilinnapeana kultuuri, hariduse, integratsiooni ja spordivaldkonda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. January 2011, 14:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing