Silvia Kruusmaa • 28. jaanuar 2011 kell 11:16

Gräzin: saatkonna memod avavad Ilvese inimlikuma palge

Riigikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Igor Gräzin peab president Toomas Hendrik Ilvest käsitlevate USA Tallinna saatkonna memode Eesti meedias avaldamist positiivseks, sest see lisab Ilvese kuvandile inimlikku dimensiooni.

"See dokument avab Ilvese inimlikuma ja mõistetava palge," ütles Gräzin Delfile.

"Need dokumendid näitavad lihtsalt USA diplomaatide väga head tööd ja psühholoogivõimeid. Teine asi, mis ma tahaksin öelda, on see, et kuna ma olen ise ka kümmekond aastat elanud seal (USA-s - toim.), siis ma saan ka Ilvesest väga hästi aru. Hüpe põhimõtteliselt vaesusesse ja tundmatusse riiki tema jaoks oli väga raske, vastab ka tõele," rääkis Gräzin, lisades, et Ilvese eelseisvale presidendikampaaniale dokumentide avaldamine kahju ei too.

Hetkel kuum