"Pole rahul valitseva situatsiooniga"

Kaisa Gabral 01. veebruar 2011, 08:54

Võib öelda, et ma väga rahul meil hetkel valitseva situatsiooniga ei ole. Kuid ma ei tahaks ennast seostada erakondade rahastamise teemaga, ega väga ei sooviks ka seda teemat kommenteerida, lausus ettevõtja Urmas Sõõrumaa Delfile.

Sõõrumaa rõhutas, et poliitilisi huvisid tal niikuinii ei olegi ning las igaüks tegutseb ikkagi enda mängumaal edasi.

"Ma ei ole lootusetu Eesti asjade suhtes ning mul jäävad ka ju Eestisse mõned huvid, kinnisvaraprojektid tuleb ju valmis ehitada, kuid Eestis majandus kosub veel hea mitu aastat enne, kui ta suudab teenindada neid lepingulisi suhteid, mis meil nelja aasta eest paika said ja ilma välise abita seda aga lähiajal ei suudeta teha. Selleks ongi tarvis minna Eestist välja, et kapitali teenida," lisas Sõõrumaa.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. February 2011, 08:57
Otsi:

Ava täpsem otsing