Kraft: meid võib Eesti majanduse päästjaks nimetada

Alyona Stadnik, Anu Jõgi 02. veebruar 2011, 15:46

„Grupi sünergia, tugev reiting, soodne rahastamine, turvalisus, ettearvatavus,“ loetles Kraft tegureid, mis annavad pangale tugeva aluspõhja. „Lisaks veel väga hea meeskonnavaim, head spetsialistid ja võimekad juhid.“

Kraft ütles, et Nordea on andnud laenu ja toetanud kliente olenemata majandussituatsioonist. „Olles pea ainsana netolaenaja olnud, võiks meid teatud mõttes nimetada isegi „Eesti majanduse päästjaks“,“ ei jäänud ta tagasihoidlikuks. „Samuti  on Nordea  krediidiriskide hindamine ja krediidikahjumite haldamine olnud väga  professionaalne.“

„Oleme tänu tublide klientide toele saanud suuruselt kolmandaks pangaks Eestis,“ oli Kraft pingutuste tulemusega rahul. „Samas turuosa kui selline pole eesmärk omaette, vaid eelkõige ikkagi soov olla partner oma klientidele ning soov aidata kaasa meie ettevõtete integratsioonile Läänemere turgudele. Kooskõlas Nordea mõistliku kasvustrateegiaga tahame saada suurest Põhjamaade pangast suureks Euroopa pangaks.“

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. February 2011, 14:13
    Otsi:

    Ava täpsem otsing