Kirjatsurade segipööratud külaelu

ÄP 11. veebruar 2011, 00:00

Väikeses Ewedowni külakeses Dorseti maakonnas peab hinnatud kriminaalromaanide autori Nicholas Hardimenti proua kirjanike loomemaja.

Muusa puudutust ootavate suleseppade rahulikku olelemist häirib iluoperatsioonilt kauni nina saanud populaarne kolumnist Tamara Drewe, kes naaseb naabruses asuvasse lapsepõlvekoju. Pannes oma vast leitud seksapiili maksma, tõmbab Tamara ligi nii väärikaid autoreid, aednikuna pansionis töötavat kooliaegset kallimat Andy Cobbi kui ka rokkstaarist trummarit Beni, seda viimast kohalike teismeliste suureks meelehärmiks.

"Tamara Drewe" põhineb The Guardianis ilmunud Posy Simmondsi satiirilisel koomiksil, mis omakorda on võtnud šnitti Thomas Hardy romaanist "Eemal hullutavast ilmakärast". Film võitis vaatajate südamed PÖFFi vitamiinilaksu programmis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:12
    Otsi:

    Ava täpsem otsing