Siim Raiest saab presidendi kantselei uus direktor

Katre Pilvinski 28. veebruar 2011, 18:40

Presidendi kantselei uueks direktoriks saab Delfi andmetel senine Kaubandus- tööstuskoja peadirektor Siim Raie.

Käesoleva aasta 9. veebruarist täitis presidendi kantselei direktori ülesandeid senine õigusnõunik Ülle Madise ning teeb seda kuni uue direktori ametisse nimetamiseni. Õigusnõuniku ülesannetest oli Madise selleks ajaks vabastatud.

Presidendi kantseleid seni juhtinud Rainer Saks vabastati Ilvese poolt ametist 7. veebruarist, Saks asus tööle teabeameti peadirektorina. Senisest teabeameti juhist Tarmo Türksonist sai aga jaanuari lõpus siseministeeriumi kantsler.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    28. February 2011, 18:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing