Mikser: oleme valmis saama opositsiooni liidererakonnaks 

Silvia Kruusmaa 11. märts 2011, 09:28

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Sven Mikseri sõnul on Keskerakond muutunud mõnes mõttes regionaalparteiks ning sotsiaaldemokraadid omavad hetkel üle Eesti oma ideedele suuremat toetust.

"Tõsi on see, et peaaegu kõikjal väljaspool Tallinnat ja Ida-Virumaad edestasid sotsid ka Keskerakonda /../ Seetõttu oleme valmis võtma enda peale opositsiooni liider- või juhterakonna rolli. Seda enam, et kuuldavasti tegeleb Keskerakond hetkel ja ilmselt ka nähtavas tulevikus väga palju oma siseprobleemidega," rääkis Mikser ETV saates "Terevisioon".

Mikseri sõnul võivad sotsiaaldemokraadid pidada end möödunud valimiste suurimaks tõusjaks, kuid võitja tiitlit tuleb veel neli aastat oodata, sest valimiste võitja tiitel antakse siiski erakonnale, kes sai parlamendis kõige rohkem kohti ehk seekord sai selleks Reformierakond.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    13. March 2011, 13:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing