Kõrge riigiametnik on juba kolmandat nädalat kadunud

Silvia Kruusmaa 31. mai 2011, 08:57

Politsei otsib 14. mail kadunuks jäänud veeteede ameti peadirektori asetäitjat Toivo Prela (60), kirjutab Postimees.

"On väga paha tunne," ütleb veeteede ameti peadirektor Andrus Maide oma pikaaegse kolleegi Toivo Prela kadumise kohta.

"Ta on väga hea spetsialist, korrektne ja kohusetundlik – selle aja jooksul pole ta isegi haiguslehel olnud," lisas Maide. Tema sõnul on kõik töökaaslased mures ja nõutud, põhimõtteliselt läks Prela kaduma ju Tallinna südalinnas.

Toivo Prela otsimisega tegelev Põhja Prefektuur kinnitas, et Prela läks kaduma laupäeval, 14. mail ning selle päeva hilisõhtul kella 23 ajal nähti teda viimast korda, väljumas Tallinna kesklinnas Pronksi tänaval asuvast baarist Eva.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. May 2011, 08:57
Otsi:

Ava täpsem otsing