Venemaal haigestus kõhutõppe sadakond last

Anne Oja 07. juuni 2011, 18:39

Kislovodski sanatooriumis Sosnovaja Roštša haigestus 93 last soolenakkusse, asja uurib prokuratuur, kirjutas medportal.ru.

Ehkki pole räägitud massilise haigestumise põhjustest, on uudis lingitud kokku hiljutise äreva infoga Saksamaal 21 inimese surmaga lõppenud soolenakkusest ning Venemaa keelust importida ELi juurvilja.

Stavropoli krai prokuratuuri andmetel uuritakse praegu, miks sanatooriumis viibinud 93 last ja üks täiskasvanu haigestusid. Proovid on võetud toiduainetest, joogiveest, magamiskorpusest ja köögiplokist. Kriminaaluurimist alustati sanitaareeskirjade rikkumise paragrahvi põhjal.

Venemaa keelas ELi köögivilja sisseveo 2. juunil.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    07. June 2011, 18:40
    Otsi:

    Ava täpsem otsing