Kadrin Karner • 12. juuni 2011 kell 11:04

Michal valiti Reformierakonna volikogu esimeheks

Justiitsminister Kristen Michal valiti täna Rain Rosimannuse asemel Reformierakonna volikogu esimeheks, teatas erakond.

„Viie aasta pärast on Reformierakond Eesti suurim erakond ja see paneb meie sisulisele arendusele suure vastutuse, sest otsime lahendusi mitte enda, vaid kogu Eesti paremaks muutmiseks,“ sõnas Reformierakonna volikogu värske esimees Kristen Michal.

Reformierakonna volikogusse kuuluvad erakonna piirkondlike ja maakondlike organisatsioonide juhatuste esimehed ja volitatud esindajad, juhatuse liikmed, Riigikogu fraktsiooni liikmed, Euroopa Parlamenti valitud liikmed ja Reformierakonda Vabariigi Valitsuses esindavad ministrid.

Reformierakonna volikogu esimehed on varem olnud Paul–Eerik Rummo ja Rain Rosimannus. 

Rain Rosimannus kinnitas, et tema jaoks on see olnud erakordselt põnev ja erakonna jaoks viljakas aeg. „Kaheksa aastaga, mil sain Reformierakonna volikogu juhtida, on erakonna liikmeskond rohkem kui kolmekordistunud ja me oleme võitnud kahed Riigikogu valimised. Aga ajad muutuvad ja meie oleme alati ajaga sammu pidanud.  Soovin Kristenile jõudu ja teravat poliitilist taipu, et Eestit paremaks muutvad ideed otsa ei lõppeks, “ ütles Rosimannus oma ametihaamrit üle andes.

 

Hetkel kuum