Vane: majanduse kosumine tõi rohkem liiklussurmasid

Kadrin Karner 12. juuni 2011, 09:36

Paranenud majandusolukord on kaasa toonud liiklusõnnetustes hukkunute arvu kasvu, arvab maanteeameti nõunik Villu Vane -sama näitab ka statistika - sest võrreldes eelmise aasta 25 hukkunuga, on selle aasta viie kuuga hukkunud juba 37 inimest.

Vane sõnul on näha, et majanduse olukord on paranenud, sõidukeid on jälle teedele, tänavatele lisandunud ning elavnemist näitab ka automüük. "On selge, et mida rohkem sõidukeid teedel, tänavatel on, seda suurem on võimalus, et mingi äpardus juhtub," ütles Vane Delfile.

Lisaks spekuleeris Vane, et liiklussurmade kasvu võisid mingil määral mõjutada ka kärped politseis, sest majanduslangus tõi politseisse palgata kohustuslikud puhkepäevad ning seega jõutakse tööd vähem teha. "Teatud kategooria liiklejaid tunnetab selle ära ja hakkab seda kuritarvitama," arvas Vane.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. June 2011, 09:36
Otsi:

Ava täpsem otsing