Ekspressi käive jätkab tõusvas joones

Fredy-Edwin Esse, California 11. juuli 2011, 15:15

Ekspress Grupi juuni müügitulu kasvas aasta varasemaga võrreldes 4%, mida toetas enim trükiteenuste müügitulu kasv.

Kontserni käive kasvas juunis võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 11,5%, 4,1 miljonilt eurolt 4,6 miljonini. Elimineerides käibe kasvust Eesti Päevalehe AS-is  täiendava osaluse andamise mõju, kasvas võrreldav käive 4%, teatas firma börsile.

Online-meedia segmendis kasvasid enim Delfi Eesti ja Delfi Läti, näidates 15% kasvu võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Perioodiliste väljaannete segmendis kasvasid kõigi väljaannete reklaamikäibed (kokku +10,5%), välja arvatud Eesti Päevalehel. Trükiteenuste segmendis kasvas trükikoja käive 15,5% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. July 2011, 20:03
Otsi:

Ava täpsem otsing