Kahe nädalalõpu jagu džässmuusikat

ÄP 19. august 2011, 00:00

Augusti lõpul saavad taas hoo sisse džässifestivalid - homme saab mõnusat muusikat kuulata Tabasalu Jazzil, kus astuvad üles Eesti artistid, järgmisel nädalal algav Saare Jazz toob külalisi ka kaugemalt.

Homme toimuva Tabasalu Jazzi avab bänd Funkoes, mis möödunud aastal samal üritusel oma hea tasemega publikut üllatas. Ansambel viljeleb džässi ja energilist funk'i.

Veel näeb esinemas juba laiemale publikule tuntud kooslust Ajavares ja Raivo Tafenau ansamblit. Tabasalu kontserdiks kutsub Tafenau kokku vaid tippmuusikutest ansamblikaaslased.

Saare Jazzi teine tulemine toimub 25.-28. augustil Saaremaal. Festivali süda on Pidula Forelli puhkeküla, kus astuvad üles Liisi Koikson, kes esitab muusikat oma uuelt albumilt, ja Kadri Voorand. Kaugeim külaline - lauljatar Denise Fontoura - tuleb festivalile Brasiiliast. Uutest tegijatest esineb noor ja energiline Lauri Lugu, kes laulab elust, inimestest ja armastusest. Lauriga koos astub lavale Rosanna Lints.

Noore pianisti Kirke Karja juhtimisel viiakse kuulajad põhjamaise džässi radadele. Ühe korraliku energiasüsti ja samas kõige spirituaalsema rännaku džässi juurteni teeb värvikas gospelkoor Living Stone Lauri Luide eestvedamisel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:15

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing