Keskeakriisis piinlejast naiste lemmikuks

Madis Luik 19. august 2011, 00:00

"Rumal pöörane armastus" pakub romantilist rumalust ja suutäie naerda. See on film perekondlike probleemide ületamisest ja teise nooruse avastamisest.

Cal Weaver (Steve Carell) jõuab keskikka. Pealtnäha ideaalne pereelu koos keskkoolikaaslasest abikaasa Emily (Julianne Moore) ja toredate lastega puruneb üleöö kildudeks. Cal avastab, et teda on petetud. Järgneb lahutus.

Oma murtud südant üritab ta parandada alkoholi abil, ent saab seda proovides veel rohkem lüüa. Nimelt jätab ta vallalistele hädapätaka mulje, sest on paarikümneaastase pereelu käigus unustanud väljaskäimise reeglid. Õnneks ulatab oma abistava käe Jacob Palmer (Ryan Gosling).

Viimane on nägus naistemees, kes tahab Cali jälle jalule aidata. Ta tutvustab mehele stiilset elu, õpetab ta uuesti flirtima ja toob lauale poissmehelikud joogid. Nagu probleeme juba liialt palju ei oleks, lisab põnevust armukolmnurk Cali 13aastase poja, 17aastase lapsehoidja ja pereisa enda vahel.

"Kui Cali abikaasa Emily mainib oma afääri, on mees kaitsetus positsioonis," kommenteeris peaosatäitjat kehastav staar Steve Carell filmi murdepunkti.

Tema sõnul järgnevad sellele probleemid, mida paljud abielupaarid tänavapäeval läbi võivad elada. Veelgi huvitavamaks teeb sündmused asjaolu, et paarike kohtus juba keskkoolis. "Väljaskäimine ja flirtimine on faas, mis Calil vahele jäi," toonitas ta.

Ka Julienne Moore'ile imponeerib enim filmis näidatud suhte struktuur, aga ta ei jäta kiitmata koostööd väga hea meeskonnaga.

Jacob Palmerit kehastav Ryan Gosling aga nimetab oma tegelast jobuks, kes tahab oma oskusi õpipoisile edasi anda. "Tal on küll kullast süda, aga ta käib ainult šoppamas ja liputab oma meheuhkusega," kommenteeris näitleja tegelaskuju pinnapealsust.

Filmiga "I Love You, Philip Morris" tuntust kogunud režissööride duo Glenn Ficarra ja John Requa arvates vastandub nende uus linateos eelmisele märgatavalt.

Kui esimene teos oli pigem tunnetuslik ja sügav, siis seekord on nad valinud humoorika tee. "Tegu on originaalse filmiga, kuigi nähtav huumor on hoopiski teisest puust," selgitasid autorid. "Film on lõbus vaatamine kõigile suhtes ja ka suhteta inimestele, kes lihtsalt naerda tahavad. Naerda saab filmi ajal palju," lubasid autorid oma uusimast teosest rääkides.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:15

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing