Kümnes katse

Andres Haabu 02. september 2011, 00:00

Rokkarid ansamblist Red Hot Chili Peppers (RHCP) tõid äsja müügilettidele oma kümnenda stuudioalbumi pealkirjaga "I'm with You". Eelmisest albumist lahutavad värsket loomingut viis aastat, uus kitarrist Josh Klinghoffer ja vokalisti Anthony Kiedise arvamus, et tegu on uue algusega.

"Monarchy of Roses" sisaldab red-hot-chili-pepperslikku refrääniosa, pakkumata maitsvale eelroale juurde midagi uut. Vähemalt on see sujuv pala. Siiski võtab peas tuksuma hakanud mõte, et olen kusagil seda kohta juba kuulnud, võimust paljude lugude juures. Teistest värskem tundub räppiva iseloomuga "Even You, Brutus?". Rokist ja rokkballaadidest koosneval albumil mõjub see hästi.

Kokkuvõttes on sissetehtud piprad sel sügisel kehvasti välja kukkunud. Lisama peaks ohtralt vürtse, et paigal seisev kooslus taas oma teed astuma hakkaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing