Trigon valiti parimaks varahaldusettevõtteks

Fredy-Edwin Esse, California 07. september 2011, 13:00

Eestis ja mujal tegutsev Trigon Capital, milles Joakim Helenius omab enamusosalust, valiti Baltimaade parimaks varahaldusettevõtteks.

Trigon Capital nimetati Londonis baseeruva juhtiva finantsajakirja World Finance poolt 2011. aasta parimaks varahaldusettevõtteks Baltikumis. Auhindu antakse välja alates 2007. aastast.

Valik toimub esmalt finantssektori ettevõte poolse hääletusena, peale mida valib sõltumatu žürii finaali jõudnud kandidaatide seast parima arvestades ettevõtete toodete kvaliteeti, innovaatilisust, klienditeenindust ja kasvuvõimet.

‘World Finance auhinna võitmine on meie tööle märkimisväärne tunnustus ja näitab, et Trigoni pakutavate investeerimisideede unikaalsust ja meie meeskonna pühendumust on märgatud ka maailma finantskeskustes nagu London, kommenteeris Trigon Capitali Varahalduse osakonna juht Heiti Riisberg.

Trigon Capital on Kesk- ja Ida-Euroopa juhtiv varahaldus- ja Merchant Banking ettevõte, mis haldab ca 1 miljardi USA dollari väärtuses klientide vara ning investeerib klientide vara kõrval ka enda kapitali, olles keskendunud peamiselt varahaldusteenustele Arenevatel Turgudel ning otseinvesteeringutele põllumajandusse ja kinnisvarasse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. September 2011, 13:00
Otsi:

Ava täpsem otsing