• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ministril oleks põhjust tagasi astuda!

  Mulle on pehmelt öeldes vastuvõetamatu, kuidas valitsuse liikmed ja täna (eile - toim)konkreetselt majandusminister käituvad riigikogu liikmetega. Eesti on parlamentaarne vabariik. Ja kui riigikogu liikmetel on ministrile küsimusi, ei pea minister hindama, kes ma olin või olen või mida ma mõtlen. Seetõttu kõik need teemaarendused, mis räägivad demokraatia probleemidest Eestis, on tegelikult, pehmelt öeldes, väga-väga tõsised. Nüüd teemasse. Ma kuulasin suure huviga, et Eesti Energia langetab 40miljonilisi investeerimisotsuseid projektijuhtide tasemel. Me ei ole saanud selgeid vastuseid Eesti Energia tegevusest USAs. Meil puudub selge vastus, mida Eesti Energia ajab Jordaanias. Meil ei ole selget vastust, mitu miljonit maksis Eesti Energia IPO. Meil ei ole Eesti Energia puhul väga paljudele küsimustele selgeid vastuseid ja elektri hind tõuseb, mis on täiesti loomulik, sest me oleme minemas energia vabaturule ja sellega seonduvalt elektri hind peabki tõusma. Mis ongi siis Eesti Energia lõppeesmärk?
  Ma ei taha tuua paralleele, aga väidan, et ka Keskerakonna juures mulle ei meeldi väga paljud otsused, mis on tehtud näiteks Tallinna linnavalitsuses. Samas näen, kuidas metoodiliselt rünnatakse ka neid Tallinna projekte, mis on tasemel otsused.
  Ja kui meie üritame selgust saada parlamendi liikmetena vaba ajakirjanduse püstitatud probleemides, saame me lihtsalt sõimata. Me saame sõimata Eesti Vabariigi ministri käest. Minu meelest oleks ministril põhjust tagasi astuda!
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.