• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hiina häkkerid ründasid USA kaubanduskoda

  Väljaanne The Wall Street Journal avalikustas kolmapäeval, et Hiina häkkerid murdsid eelmisel aastal läbi USA kaubanduskoja arvutikaitsesüsteemi, saades ligipääsu organisatsiooni tegevuse ja kolme miljoni liikme kohta käivale informatsioonile.

  Kuigi Peking eitab süüdistust, tsiteerib väljaanne anonüümsust palunud allikaid, et Ühendriikide ühe peamise lobigrupi vastane rünnak hõlmas endas üle 300 veebiaadressi.Hiinlaste tegevus avastati ja lõpetati väidetavalt 2010. aasta mais.
  Kahtlustekohaselt omasid kuritööga seotud isikud sidemeid Hiina valitsusega, kuid pole teada, palju infot neil lekitada õnnestus. Väidetavalt saadi ligipääs ka kaubanduspoliitikat puudutavatele dokumentidele, koosolekuprotokollidele, ärireisi raportitele ja kohtumiste graafikutele.
  Ühendriikide kaubanduskoda annab tööd ligi 450 inimesele ja esindab äriühingute huvisid Kongressis. Organisatsiooni liikmete seas on ka enamik USA suurimatest korporatsioonidest.
  Autor: Maarja-Liis Mitri
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
55 miljonit elektrihindade korvamise kavast läheks ettevõtetele
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.