• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Senat tagandas Berlusconi Itaalia parlamendisaadiku kohalt

  Itaalia poliitik ja kolmekordne peaminister Silvio Berlusconi otsustati peale Itaalia senati hääletust Itaalia parlamendist välja visata. 

  Hääletus toimus peale 77 aastase veteran-poliitiku süüdimõistmist maksukuriteos, mistõttu talle määrati aastane vanglakaristus, mis tema vanuse tõttu asendati koduaresti või ühiskondlikult kasuliku tööga.
  Berlusconi taaselustatud “Forza Italia" partei kinnitas teisipäeval, et nad ei toeta enam koalitsioonivalitsust, mida juhib Enrico Letta, öeldes, et nad ei nõustu administratsiooni majanduspoliitikaga.
  Hoolimata oma toetuse tagasivõtmisest “suurest koalitsioonist”, mis moodustati kõigest seitse kuud tagasi, peaks Letta suutma jääda võimlule, kuna tal on asepeaministri Angelino Alfano ja tema partei toetus.
  Parlamendikoha kaotus ei takista Berlusconil oma parteid juhtida, kuid oma parlamendisaadiku kohaga kaotas ta ka immuunsuse, mis takitas uurijatel tema pealtkuulamise. Ta seisab silmitsi vähemalt kahe teise kriminaaluuringuga, mille kohaselt teda süüdistatakse seksuaalteenuste ees maksmise ja alaealise prostituudiga vahekorras olemise eest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Toompark: üüriturule mahub veel 1500 korterit
Investor Toomase konverentsil rääkisid kinnisvara eksperdid nii elukondlikust kui ka ärikinnisvarade suundadest ning leitakse, et kinnisvarasektoris on ees veel kasvuruumi ning karuturul võiks leida just sealt varju.
Investor Toomase konverentsil rääkisid kinnisvara eksperdid nii elukondlikust kui ka ärikinnisvarade suundadest ning leitakse, et kinnisvarasektoris on ees veel kasvuruumi ning karuturul võiks leida just sealt varju.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.