12. märts 2014 kell 16:27

Estonian Air tühistab Kiievi lende

Estonian Air teatas, et 13. märtsi lend liinil Tallinn-Kiiev-Tallinn on tühistatud vähese nõudluse tõttu, ära jäetakse teisigi lende aprillis ja mais.

“Ebakindel olukord Ukrainas on mõjutanud meie lähikuude broneeringute aktiivsust, sellele lisaks on mitmed kliendid avaldanud soovi oma reis edasi lükata,” selgitas  Estonian Airi avalike suhete juht Ilona Eskelinen lennugraafiku muutmise põhjust.

Seni on lennud Tallinna ja Kiievi vahel toimunud plaani järgi ja ka piletimüüginäitajad pole seniajani varasemate aastate sama perioodiga võrreldes oluliselt muutunud. Kuid viimastel päevadel on suurenenud nende inimeste hulk, kes teatavad reisist loobumisest või selle edasi lükkamisest. "See on viinud reisijate arvu osadel lendudel allapoole kriitilist piiri, millele oleme sunnitud reageerima,” lisas Eskelinen.

Lisaks 13. märtsi Tallinna-Kiievi-Tallinna lennule on reisijate vähesuse tõttu tühistatud kuus lendu aprillis ja seitse lendu mais.

Hetkel kuum