Viimsi spaa teeb dumpingut

Ken Rohelaan, Ave Lepik 30. aprill 2014, 08:56

Konverentsiruumide ärisse laienev Viimsi spaa teeb dumpingut ning pakub oma uue kino ruume üritusteks ilma tasuta. Esimesed konverentsid on broneeritud maikuuks.

Viimsi spaad haldava OÜ Spa Varad juhi Andres Tiigi sõnul on neil eelis konkurentidega võrreldes eelkõige maja multifunktsionaalsus. "Eks kõige edukamad ja rohkem kordaläinud tööalased sündmused on ikka need, mis panevad inimesed naeratama ning parimad ideed sünnivad üldiselt vabamas õhkkonnas," ütles ta.

Tiigi teatel pakuvad nad ettevõtetele võimalust korraldada motivatsiooniüritusi, kus koosolek või koolitus ühendatakse lõõgastava spaapuhkuse, sportliku tegevuse või tervisekontrolliga. Lisaks paljudele teenustele nimetab Tiik "kirsina tordil" tasuta parklat ja tuhanderuutmeetrist lastekeskust. "Tundub, et meie kui konverentsikorraldaja vastu on huvi ning üritused mahuvad pigem kõige suuremasse saali," märkis spaajuht.

Viimsi spaa avab 17. mail nelja saaliga kinokeskuse, kus saale kasutatakse lisaks filmide näitamisele veel konverentsiruumide, kontsertide ja teatrietenduste jaoks. Esimene teatrietendus lavastub 29. mail. Suurim saal on 135 ja väikseim 82 kohaga.

Tiigi sõnul on kõik hea koostöö ning efektiivse ajaplaneerimise tulemus, kus konverentside puhul eelistab ettevõte broneerimist vähemalt kaks nädalat ette. Tema sõnul on Viimsi spaa saalide projekteerimisel arvestanud konverentside spetsiifika ja erivajadustega, kus näiteks iga tooli juures on arvutikasutajatele mõeldud pistik.

Tallinna kesklinnas asuva Nordic Hotel Forumi müügi- ja turundusdirektori Kersti Vaino sõnul pole nemad täna veel tasuta konverentsiruume pakkunud, kuid jättis samal ajal tuleviku jaoks võimaluse. "Never say never. Müügistrateegia võib, ja peabki ajas muutuma," ütles Vaino. Nordicul on kuus konverentsiruumi, millest suurim mahutab kuni 200 külalist.

TAUST
Mais avatav Viimsi spaa kobarkino on üks osa rajatavast avastamis- ja mängukeskusest, mis on ühendatud meelelahutus-, vabaaja- ning spaa- ja veemaailmaga. Lisaks 3D-saalile varustatakse üks saal 5D-tehnoloogiaga, mis lisab ekraanil olevale 3D-pildile tunnetuslikke eriefekte: eri suundades liikuvad istmed, vibratsioon, veepritsmed jms.

Üle 5000 ruutmeetri suuruse vabaajakeskuse koguinvesteeringuks on üheksa miljonit eurot, millest EASi toetus moodustab veidi üle 1,5 miljoni euro. Lähiajal lõpeb keskuse ehituse esimene etapp, pärast kinokeskuse avamist algab teine etapp. Keskus loob 50 uut töökohta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    05. May 2014, 09:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing