Ametiühing tahab Maximat enda paati

05. juuni 2014, 11:31

Teenindus- ja Kaubandustöötajate Ametiühing kavatseb tänasel kohtumisel Maxima Eesti juhtkonnaga taotleda koostööleppe allkirjastamist, et alustada Maxima töö- ja palgatingimuste parandamist.

„Oleme kogunud internetis Maxima töötajate häid ja vähem häid töömuljeid ja nende pealt on hea teha soovitusi, kuidas edasi minna,“ kommenteris ametiühingu taotlust kaubandustöötajate esimees Elle Pütsepp pressiteates. Ta kinnitas, et murekohti on palju, aga on laekunud ka kiitvaid hinnanguid.

Pütsepa sõnul on Maxima mõju kogu sektori töötingimustele väga oluline ja ametiühing näeb Maximat kaubandusturul väga olulise koostööpartnerina. „Meie ühine soov on näha Maxima töötajaid õnnelike ja rahulolevatena ning Maximat konkurentsivõimelise ja maineka tegijana,“ rääkis Pütsepp.

Kolme Baltimaa ametiühingute keskliidud pöördusid möödunud kuul ühise kirjaga Maxima Leedus asuva emafirma poole, et alustada koostööd Maxima maine ja töötingimuste parandamiseks. Maxima tänas pakkumise eest, kuid kinnitas, et jätkab suhtlemist valdkondlike ametiühingute tasemel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    05. June 2014, 11:31
    Otsi:

    Ava täpsem otsing