Äripäev • 5. aprill 2017 kell 9:23

Tallinna Lennujaama reisijate arv kasvas 18 protsenti

Inimesed saabuvad Tallinna lennujaama.  Foto: Andres Haabu

Märtsis läbis Tallinna Lennujaama ligi 185 000 reisijat, ehk 16,5 protsenti enam, kui mullu samal ajal.

Aasta esimese kolme kuuga on lennujaama reisijate arv kasvanud 18 protsenti 488 517 reisijani.

Tallinna Lennujaama turundusdirektori Eero Pärgmäe sõnul on selline kasvutempo püsinud viimased viis kuud ning eelkõige on selle taga Nordica ja airBalticu lisandunud lennumahud - need kaks vedajat teenindavad kokku 37 protsenti siinsetest reisijatest.

Märtsi lõpust kehtib Tallinna Lennujaamas suvine lennuperiood, esimeste hooajaliste sihtkohtadena naasesid lennugraafikusse Dublin, Girona ja Bremen, Heathrow lennujaama alustas lende British Airways. Märtsis sai otselennuga lennata 26 sihtkohta, suve jooksul kasvab otselennuga ligipääsetavate sihtkohtade arv 36 nimeni.

Hetkel kuum