Äripäev • 5. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

SEB sai uue juhatuse liikme

SEB  Foto: Bloomberg

Alates 16. oktoobrist asub SEB ettevõtete panganduse valdkonna juhi ja juhatuse liikme ametisse Artjom Sokolov. Senine ettevõtete panganduse juht Eerika Vaikmäe-Koit jätkab tööd SEB Balti divisjoni äriarenduse juhina.

„Mul on hea meel tervitada Artjomi SEB meeskonnas. Tema kogemus mitme suurettevõtte tippjuhina annab meile väga hea pangavälise perspektiivi. Artjom on hinnatud juht ja tema pühendunud töö ning ambitsioonikus annavad kindlasti palju juurde SEB meeskonnale,“ iseloomustas uut juhatuse liiget SEB juhatuse esimees Allan Parik pressiteate vahendusel.

Artjom Sokolovil on pikaajaline kogemus finantssektori tippjuhina, olles töötanud erinevatel ametpostidel Euroopa Rekonstruktsiooni- ja Arengupangas, Swedbankis ning Estonian Celli ja G4S juhatuses.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt