GALERII: Savisaare pidu

16. oktoober 2017, 08:45
Savisaar ja Tegus Tallinn.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171016/NEWS/171019785/AR/0/AR-171019785.jpg

Tallinnas Lasnamäel kandideerinud Edgar Savisaar oli populaarsuselt kuues kandidaat 3621 häälega, aga samas pole Savisaar aastaid nii vähe hääli saanud.

Üsna nutune oli pilt ühise blokina kandideeriva Edgar Savisaare valimisliidul ning Jüri Mõisa ja Urmas Sõõrumaa tüüritaval Tegusal Tallinnal. Partnerid teenisid vaid 4,5% häältest ehk 8594 inimese toetuse.

Savisaar võttis siiski isikumandaadi. Valimispeol peetud kõnes rääkis ta, et tubli tegu oli juba see, et nimekirjaga üldse välja tuldi. Savisaar kiitis kõiki osalejaid ja tõi ka välja, et nende aparaat oli palju väiksem kui erakondadel.

Peaminister Jüri Ratas andis Vikerraadios ERRi uudistejuhile Anvar Samostile intervjuud andes juba valimisõhtu alguses mõista, et kui Keskil tekib Tallinnas vajadus kaasata koalitsioonipartner, vaadatakse pigem sotside kui Edgar Savisaare poole – nimelt pole mõtet kaasata koalitsiooni vaid üht inimest, vaid haarata tuleks laiema pinnaga jõud. Nüüd pole aga seda muret, kuna ainuvõim on olemas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. October 2017, 08:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing