• Jaga lugu:

  Kolm ettevõtet pälvis ökomärgise

  Keskkonnaagentuur andis Euroopa Liidu ökomärgise sertifikaadi kolmele Eesti ettevõttele: AS Estko, Mayeri Industries AS ja Idest-Chem OÜ. Foto: Keskkonnaagentuur

  Keskkonnaagentuur andis Euroopa Liidu ökomärgise sertifikaadi kolmele Eesti ettevõttele: AS Estko, Mayeri Industries AS ja Idest-Chem OÜ.

  Kaks esimest ettevõtet uuendasid sertifikaati, kuna nende tootevalik täienes uute ökoloogiliste toodetega, Idest-Chemi jaoks oli tegu aga esmakordse sertifikaadiga, teatas agentuur.
  Keskkonnaagentuuri direktori Taimar Ala sõnul kinnitab ökomärgis, et tegemist on keskkonnasõbraliku toote või teenusega, mille puhul on arvesse võetud mõju keskkonnale alates toorme tootmisest kuni jäätme kõrvaldamiseni.
  Estko kasutab märgist tööstuslike ja asutuses kasutatavate automaatsete nõudepesumasinate pesuvahenditel, käsinõudepesuvahenditel, universaalpuhastusvahenditel ja sanitaarpuhastusvahenditel, mahapestaval kosmeetikal; Mayeri Industries pesumasinas kasutatavatel detergendidel, käsinõudepesuvahenditel, nõudepesumasinas kasutatavatel detergendidel, universaalpuhastusvahenditel ja sanitaarpuhastusvahenditel; Idest-CHEM mahapestaval kosmeetikal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Pankrotihaldur pani T1 oksjonile
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.