Äripäev • 23. detsember 2017
Jaga lugu:

Kohus pani kurikuulsa Meelis Lao varale keelu peale

Meelis Lao 2007. aastal kohtupingis.  Foto: Andres Haabu

Harju Maakohus keelas kurikuulsa minevikuga ärimehel Meelis Laol oma vara käsutamise.

Ametlikes Teadaannetes seisab, et pankrotimenetluses võlgnikuna osaleval Meelis Laol on keelatud ilma ajutise pankrotihalduri nõusolekuta kogu oma vara käsutamine - viimase all peetakse silmas vara kasutusse andmist, üleandmist, võõrandamist, kõlbmatuks tunnistamist, mahakandmist või hävitamist, kirjutab Eesti Ekspress.

Ekspress kirjutab, et kohust tegi pankrotihaldur Veli Kraavile ülesandeks selgitada välja Lao kui võlgniku vara, kohustused ja kontrollida, kas see katab pankrotimenetluse kulud. Samuti saab vaid pankrotihaldur anda Laole loa oma vara kasutamiseks.

Meelis Lao on tuntud oma skandaalse ja kuritegeliku mineviku poolest. Eelmisel aastal kirjutas Postimees, et Laod on tahetud tappa seitsmel korral. 

Jaga lugu:
Hetkel kuum