4. aprill 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Hommikuprogrammis OEG ülevõtmisest ja e-kaubanduse kooselust kaubanduskeskustega

Kristjan Hänni  Foto: Andres Haabu

Kawe Kapitali juht Kristjan Hänni kommenteerib OEG aktsiate ülevõtmispakkumise algust ja Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuht Signe Kõiv vaeb e-kaubanduse kooselu kerkivate kaubanduskeskustegea. Piletilevi esindaja kõneleb põnevamatest kontsertidest, kuhu nädalavahetusel minna. Stuudios on Priit Jõgi ja Indrek Mäe.

Neljapäev jätkub kolme saatega.

11.00-12.00 „Isemajandav Eesti“. Kuidas olemasolevat pensionisüsteemi lõhkumata suurendada pensionäride sissetulekut? Vastust otsivad ja ideid pakuvad advokaadibüroo Ellex Raidla partner Raino Paron ja LHV fondijuht Joel Kukemelk. Saatejuht on Aivar Hundimägi.

13.00-14.00 „Eetris on Ehitusuudised“. Saates räägivad puitmajaklastri projektijuht Lauri Kivil ning Eesti Puitmajaliidu juhatuse aseesimees ning ASi Ritsu tegevjuht Elari Kivisoo Eesti puitmajatootjate ekspordi eduloost ning küsivad, miks ei võiks ka Eestis kerkida rohkem puidust korrusmaju. Saatejuht on Lauri Leet.

15.00-16.00 „Kullafond“. Meenutame saates konverentsil Äriplaan 2017 tehtud nelja intervjuud. Raivo Hein rääkis, et ettevõtjad teevad ära, riigi esindajatele meeldib rohkem sõnu teha. Endine poliitik, ettevõtja ja investor Jüri Mõis rääkis saates, miks ITsse investeerimine on lollus. Colliersi elukondliku kinnisvara juht Maia Daljajev analüüsis, mida teevad kinnisvarahinnad. Kuhu suundub ehitus ja mis saab ehituse hinnast ning riigihangetega kaasnevatest riskidest, rääkis Ehitustrusti juht Kaido Somelar.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt