Äripäev • 23. aprill 2018 • 1 min
Jaga lugu:

Helmes kasvatas käivet

Helmese juht Jaan Pillesaar  Foto: Andres Haabu

Eesti ühe suurema tarkvarafirma Helmese käive kasvas 2017. aastal 17,6 protsenti, 26,1 miljonini. Ettevõtte puhaskasum suurenes 3,3 miljoni euroni.

“Võitsime Skandinaavia, peamiselt Norra ja Rootsi turgudelt mitu suurt võtmeklienti ja laiendasime tegevust Aasias,” oli ettevõtte juhi Jaan Pillesaare sõnul eduka aasta peamine põhjus.

“Eelmisel aastal liitus Helmesega üle 80 uue tarkvaraeksperdi ning ettevõtte töötajate arv ületas 300 piiri. Kui paljude tehnoloogiafirmade jaoks on peamine investeering toote ehitamine ja turundus, siis Helmese jaoks on peamine investeering inimeste kaasamine, koolitamine ja õnnelikuna hoidmine. Meie kõige olulisem juhtimispõhimõte on, et Helmesega seotud inimesed oleksid pikaajaliselt õnnelikud ja oma tööeluga rahul,” lisas Pillesaar.

Ka 2018 tuleb Helmesele kasvuaasta. “Lisaks jätkuvale orgaanilisele laienemisele plaanime omandada osalusi ka teistes tarkvaraettevõtetes,” lisas Pillesaar. “Kuna Helmese tegevusmudel on oma häid tulemusi maailmaturul tõestanud, siis järgmine loogiline samm on seda mudelit kasvatada, jagada teadmisi võimalikult paljude teiste inimeste ja ettevõtetega,” sõnas Pillesaar.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt