Äripäev • 17. juuli 2018 kell 13:46

Raadiohommikus: pulliturg rekordi ootel ja Trumpi visiidi järelkaja

Kolmapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis tuleb juttu aegade pikima pullituru ootusest ja sellest, kuidas Helsingi, aga ka mõni Eesti firma USA presidendi Donald Trumpi äsjase Euroopa visiidi ära kasutas.

USA presidendi Donald Trumpi ja Venemaa presidendi Vladimir Putini kohtumine Helsingis.  Foto: EPA

Stuudios on Priit Pokk ja Meelis Mandel, pärast 8.30 algavaid uudiseid ka arvamustoimetuse juht Vilja Kiisler.

Päev jätkub kolme saatega:

11.00–12.00 "Õigusruum". Saates mängime ette kahte salvestust aprillis toimunud Pärnu finantskonverentsilt. Saate esimeses pooles kõnelevad maksumuudatuste mõjust ettevõtlusele ja majanduskasvule rahandusministeeriumi kantsler Dmitri Jegorov ning seejärel konsultatsioonifirma Deloitte juhtiv maksunõustaja Ivo Vanasaun. Täpsemalt vaadatakse tagasi sellele, kas viimasel ajal ilmavalgust näinud maksumuudatuste elluviimine õnnestus või läks nii nagu alati. Saate teine pool jätkub aruteluga, kus LHV panga juhatuse liige Meelis Paakspuu ning Ekspress Meedia tegevjuht Argo Virkebau räägivad sellest, kas maksud peaksid muutma ettevõtete ning inimeste käitumist või mitte.

13.00–14.00 "Töö ja palk". Ettekanded on salvestatud veebruaris toimunud personalitöö aastakonverentsil "Dr Personalijuhi retseptikogu". Juttu tuleb sellest, kuidas peaks personalijuht juhile konflikti laskumata selgitama, miks on oluline olla pideval parendamise lainel, miks on mingid tegevused tähtsad, mida see annab ettevõttele, mida töötajatele, kuidas mõjub nende produktiivsusele jne. Kõneleb Columbus Eesti tegevjuht Ivo Suursoo. Lisaks räägib GoWorkaBiti asutaja ja turundusjuht Kei Karlson paindlikkusest, värbamistulemuste mõõtmisest ja onboarding’u programmist.

15.00–16.00 "Fookuses". Saate teema on gaasi kasutamine autokütusena ja trendid gaasiturul. Külas on Eesti Gaasi juhatuse liige Raul Kotov. Saatejuht Aivar Hundimägi.

Hetkel kuum