Eesti 200 teatas erakonna loomisest ja läheb valimistele

Kristina Kallas  Foto: Andras Kralla
Indrek Mäe • 21. august 2018 kell 9:33
Uudised
Ainult tellijale

Seni poliitilise liikumisena tuntud Eesti 200 teatas täna, et kavatseb osaleda riigikogu valimistel, milleks loovad erakonna.

„Eesti 200 otsustas täna minna valimistele ja selleks on vaja novembriks luua erakond,“ kinnitas üks liikumise juhtfiguure Kristina Kallas. Valimistelel osalema ajendas liikumist Kallase sõnul pika visiooni puudumine tänases poliitikas. „Alustasime maikuus lootusega, et valimisdebatis tõuseb üles pikk plaan, aga seda ei juhtunud,“ lisas ta. „Kahjuks tõdesime, et erakonnad tulevad välja valimislubadustega, mis vajuvad lihtsate klassikaliste lubaduste sohu,“ märkis Kallas. „Meie sellega ei rahuldu, sest muidu alahinnatakse Eesti valijat.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum