Äripäev • 11. september 2018 kell 11:32
TransferWise'i üks asutajaid Taavet Hinrikus.   Foto: Andres Haabu

TransferWise on Eesti ihaldatuim tööandja

Eesti tudengid hindasid tänavu atraktiivseimaks tööandjaks Transferwise'i, kes tõukas troonilt pingerida aastaid valitsenud Skype'i, selgub tööandja maineagentuuri Instar korraldatud uuringust, vahendab ERR.

Alates 2010. aastast, mil Eesti kõrgkoolide, kutsekoolide ja meditsiinivaldkonna tudengite seas on uuringut tehtud, on Transferwise´i atraktiivsus aasta aastalt kasvanud. Tänavu soovis Tranferwise'is töötada 52 protsenti uuringus osalenutest.

"Noored hindasid 194 Eesti organisatsiooni atraktiivsust ja aasta-aastalt on kõigi tudengite hulgas, sõltumata nende erialast, kasvanud IT-sektori tööandjate atraktiivsus" ütles Instari tegevjuht Kersti Vannas.

2018. aastal soovib 53 protsenti tudengitest teha erasektoris palgatööd, 20 protsenti töötada avalikus sektoris ja 22 protsenti soovib olla ise enda tööandjaks.

Loe edasi ERRist.

Hetkel kuum