Äripäev • 2. oktoober 2018 • 2 min
Jaga lugu:

Raadiohommikus: kes on Eesti esirikkad?

Rahapakid, eurod  Foto: Arno Mikkor

Kolmapäeval ilmub värske Rikaste TOP. Tänavuse Eesti rikaste edetabeli suurimatest üllatajatest, uutest tulijatest ja tabeli koostamise tagamaadest räägib hommikuprogrammis Äripäeva peatoimetaja asetäitja Aivar Hundimägi.

Lisaks tuleb stuudiosse Tallinna börsi väikeinvestor Elmo Somelar, kellega räägime märkidest, mis viitavad börsikrahhi lähenemisele. Milliseid muudatusi on investor oma portfellis teinud, kust leida turvasadamat ja mida soovitab ta hulljulgetele tootluse otsijatele, kuuleme hommikuprogrammis pikemalt.

Juttu tuleb ka sellest, kes on majandusdiplomaat ja kuidas saab ta ettevõtjale abiks olla. Külla tuleb Stockholmi saatkonna majandusdiplomaat Tiiu Mõtus.

Stuudios on Priit Pokk ja Birjo Must.

Päev jätkub kolme saatega:

11.00–12.00 "Triniti eetris". Kuidas vältida pettusi ettevõtte ostul või müügil? Miks just praegu on hea aeg ettevõtte müümiseks ning mida tuleks teha, et müügikõnelused edukalt lõppeksid ning hiljem ei tekiks müüja ja ostja vahel kulukaid kohtuvaidlusi, nendel teemadel jagavad näpunäiteid Investment Agency asutajaliige Illar Kaasik ning advokaadibüroo Triniti partner Tõnis Tamme. Lisaks tehakse saates kokkuvõte ühinemiste ja ülevõttude (M&A) turul viimasel 10 aastal toimunust. Saatejuht Aivar Hundimägi.

13.0014.00 "Delovõje ljudi". Saatekülaline on turundusagentuuri Paprika juht Jana Gashkova, kes räägib sellest, millised turundusstrateegiad tänapäeval töötavad. Kas sotsiaalmeedia on hääbumas? Kuidas müüa ja turundada eestivenelaste sihtrühmale? Saatejuht on Alyona Stadnik.

15.0016.00 "Fookuses". Räägime Äripäeva Akadeemia koolitusest "Kuidas mitterahaliste vahenditega töötajate pühendumust suurendada?" koolitaja Kaido Pajumaaga. Juttu tuleb sellest, millal on inimesed valmis eelistama mitterahalist motiveerimist rahalisele ja mis on motivatsiooni suurendajad. Saadet juhib Liis Amor.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt