• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: tehingud, juhi muutumine ja üks huvitav konkurss

  Gaselli Kongressil juhi erinevate rollide teemal üles astuv näitleja Priit VõigemastFoto: Andras Kralla

  Bolti raha kaasamine ja tehinguturg, juhi erinevad rollid ning hea esinemisoskusega eestlane võib saada 70 000 eurose preemia – need on olulisimad teemad kolmapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

  Intervjuud teeme Bolti rahakaasamist vahendanud Soraineni partneri Toomas Prangli, Gaselli Kongressil juhi erinevate rollide teemal üles astuva näitleja Priit Võigemasti ja Nordic Business Forumi ühe asutaja Priit Liiviga.
  Stuudios on saatejuht Meelis Mandel ja uudistetoimetaja Anete Hela Pulk.
  Raadiopäev jätkub nelja saatega:
  11.00-12.00 "Finantsuudised fookuses*". Saate fookuses on ärikinnisvara ehk millised teemad jõuavad ettevõtete finantsjuhtide lauale ärikinnisvaraturu muutustest, mis on tingitud nii majanduse arengust kui pandeemiast. Muutuseid tuleb ette kõikides pindade kategooriates.
  Saates on külas Mainor Ülemiste Ülemiste City kliendikogemuse juht Julius Stokas, Riigi Kinnisvara ASi kinnisvaraarenduse direktor Mihkel Mäger ja Luminori ettevõtete panganduse vanemanalüütik Roman Raivet. Saatejuht on finantsuudised.ee juht Daisy Pello. Saade oli esmakordselt eetris mullu juulis.
  12.00-13.00 "Äripäeva TOP". Saates on seekord külas põllumajanduse TOPi neljanda ettevõtte Plantex AS müügiarendusjuht Ülle Soonpuu ja KPMG auditi osakonna manager Ilja Fenenko. Valdavas osas taimekasvatusega tegelev ettevõte on rohkem tuntud Juhani Puukooli nime all.
  Saates räägime, kuidas koroona äriedule kaasa aitas ning millised on Eesti aiandusentusiasti ootused oma aiale. Saadet juhib Sigrid Kõiv.
  13.00-14.00 "Ükssarvikute kasvulava". Saates on külas nutikaid ventilatsiooniseadmeid tootva idufirma Airobot Technologies asutaja ja juhatuse liige Heiki Aulik, kellega tuleb juttu praegusest energiakriisist, teadusmahukast ettevõtlusest ja ettevõtte börsile minekust. Nimelt plaanib ettevõtte lähiajal viia läbi oma aktsiate esmase avaliku pakkumise Nasdaq Balti alternatiivturul First North Tallinn.
  Räägime saates sellest, millega ettevõte tegeleb, kui suur tükki soovitakse turust haarata, millised on ettevõtte lähiaastate eesmärgid ja miks peaks jaeinvestor tahtma ettevõtte aktsiaid omandada. Saatejuht on Signe Sillasoo.
  15.00-16.00 "Juhtimislabor*". Enesedistsipliin läbirääkimistel on kõige alus: emotsioonide näitamine tähendab mõjuvõimust loobumist. Müügiläbirääkimiste köögipoolt avab saates Õhtulehe Kirjastuse müügidirektor Rismar Marmor.
  Juttu tuleb ka sellest, miks jäädakse hinnalõksu kinni, millised pidurid takistavad müügiinimestel areneda, enesejälgimise teadlikkusest müügis, emotsioonide kontrollimisest tulejoonel ning ostja võimust. Lisaks jagavad Marmor ning saatejuht Urmas Kamdron oma muljeid Jeb Blounti raamatust “Tehing lukku. Kuidas õige taktikaga müügiläbirääkimistel edu saavutada!”. Saade oli esmakordselt eetris mullu oktoobris.
  Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.
  Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaks kriisikärbest, mis vajavad mitut tabavat hoopi
Järsult suurenenud arvetega toimetulek ja energiapoliitika on probleemid, mis vajavad mõlemad kiireid otsuseid, kuid erinevat lähenemist – neid ei saa ühe ja sama võttega lahendada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Järsult suurenenud arvetega toimetulek ja energiapoliitika on probleemid, mis vajavad mõlemad kiireid otsuseid, kuid erinevat lähenemist – neid ei saa ühe ja sama võttega lahendada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
S&P 500 ja Nasdaq suutsid nädala rohelises lõpetada
Volatiilne nädal lõppes pankade kahetiste tulemustega ja jaemüügi oodatust suurema langusega, vahendab Yahoo Finance.
Volatiilne nädal lõppes pankade kahetiste tulemustega ja jaemüügi oodatust suurema langusega, vahendab Yahoo Finance.
Venemaa kasseeris gaasimüügilt topeltsumma
Venemaa teenis eelmise aasta 11 kuuga gaasi müügilt üle kahe korra suurema summa kui aasta varem, müües gaasi vaid 2,5 protsenti rohkem, näitavad Venemaa tolli andmed.
Venemaa teenis eelmise aasta 11 kuuga gaasi müügilt üle kahe korra suurema summa kui aasta varem, müües gaasi vaid 2,5 protsenti rohkem, näitavad Venemaa tolli andmed.
Raadiohommikus: kiire kasvu saladused ja Eesti firma müük üleilmsele hiiule
Äripäeva raadio reedene hommikuprogramm keskendub kiirele kasvule ja arengule. Juttu tuleb mitmekordse gasellitiitli tagamaadest ja kiirelt arenevatest ettevõtetest, millest ühe omanikuks võib saada ka iga raadiokuulaja. Juttu tuleb ka, kuidas šokolaaditootja lõikab kasu teaduskoostööst.
Äripäeva raadio reedene hommikuprogramm keskendub kiirele kasvule ja arengule. Juttu tuleb mitmekordse gasellitiitli tagamaadest ja kiirelt arenevatest ettevõtetest, millest ühe omanikuks võib saada ka iga raadiokuulaja. Juttu tuleb ka, kuidas šokolaaditootja lõikab kasu teaduskoostööst.