Rainer Saad • 30. september 2014 kell 8:34

Merko ehitab Lasnamäel kolme kortermaja

Merko kortermaja ehitus  

AS Merko Ehitus on käivitanud Tallinnas Lasnamäe linnaosasPaepargi korteriarenduse neljanda etapi, mis maksab kokku14-16 miljonit eurot.Ettevõtte teatel hõlmab Paepargi neljas etapp kolme 14korruselist maja aadressidel Paepargi 49, 51 ja 53, millest igaühes on 60 korterit. Korterite ruutmeetri hind jääb vahemikku 1800–2250 eurot. Ehitatava kolme hoone brutopind kokku on ligikaudu 17 000 ruutmeetrit.Paepargi tiigi ümbrusesse on Merko esimese kolme etapi käigus arendanud tervikliku elukeskkonna ning müünud sealses üheksas maja üle 150 korteri. Merko haldab arenduse kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine, müük ja garantiiaegne teenindus.Merko on alustanud esimese kortermaja ehitust aadressil Paepargi 49 ning selle valmimine on planeeritud 2015. aasta lõpuks.

Hetkel kuum