Pille Ivask • 31. märts 2017 kell 17:50

Amazoni aktsia tõusuteel

Foto: Scanpix/Reuters

Amazoni aktsia hind rühib järgmise tipu suunas, kuna analüütik prognoosib aktsiale 1100 dollari suurust hinnasilti.

Amazoni aktsia on sel nädalal tõusnud 4,8% võrra ning käesoleval aastal 18% jagu. Loop Capitali analüütik Blake Harper usub aga tõusu jätku ning teatas, et kuna Amazoni väljavaated on nõnda head, võib hind tõusta isegi 1100 dollarini. See tähendaks praegusega võrreldes 24% suurust hinnatõusu. Praegu maksab Amazoni aktsia umbes 889 dollarit.

FactSeti küsitletud analüütikute seast on see üks optimistlikumaid hinnasihte Amazonile.

Harper kirjutas klientidele saadetud teatas, et ettevõte on nõnda uuenduslik ning mitmekülgne, et sel on veel palju ruumi areneda ning uutele turgudele siseneda. Harper märkis, et eriti tasuks tähele panna Amazoni pilvebisnist Amazon Web Servicesi (AWS), mis võib tulevikus osutuda üliedukaks ning jõuda 200 miljardi dollari suuruse turuväärtuseni.

Hetkel kuum