Mait Kraun • 22. mai 2017 kell 11:06

Millised USA juhid teenisid enim palka?

Apple'i tegevjuht Tim Cook.  Foto: EPA

Ühendriikide enimteenivate tegevjuhtide edetabelit valitsevad ka sel aastal tehnoloogiafirmade juhid, kirjutab Bloomberg.

NimiEttevõte Tasud kokku (miljonites dollarites) Marc LoreWal-Mart Stores 236,9  Tim CookApple150John S. Weinberg Evercore Partners 124 Sundar Pichai Alphabet 106,5 Elon Musk Tesla 99,7 Virginia M. Rometty International Business Machines 96,8 Mitch Garber Ceasars Acquisition 91,1 Philippe P. Dauman Viacom 87,8 Leslie Moonves CBS  83,7Mario J. GabelliGamco Investors76

Kõige suurema teenistusega oli eelmisel aastal Jet.comi asutaja ja tegevjuht Marc Lore. Ta teenis Wal-Martis kokku 236,9 miljonit dollarit. Tublisti suurendas seda summat Jet.comi müümine Wal-Martile. Teisel kohal oli Apple’i tegevjuht Tim Cook, kes teenis veidi üle 150 miljoni dollari. Temale järgnesid Evercore Partnersi juhatuse esimees John S. Weingberg, Alphabeti tegevjuht Sundar Pichai ja Tesla juht Elon Musk.

Hetkel kuum