Äripäev • 1. oktoober 2018 kell 12:01
General Electric saab uue juhi ning investorid näivad vähemalt esialgu olevat optimistlikud.  Foto: Reuters/Scanpix

General Electric saatis juhi minema

Majandusraskustes General Electric teatas, et ettevõtet vähem kui aasta juhtinud John Flannery lahkub juhi kohalt ning tema asemel asub ettevõtet vedama H. Lawrence Culp Jr, kes on varasemalt juhtinud tööstusettevõtet Danaher.

Culp ütles ametlikus kommentaaris, et General Electricu näol on tegu tugeva ettevõttega, millel on head ärid ning palju talenti „On privileeg, et mind kutsuti nii ikoonilist ettevõtet juhtima,“ ütles ta.

Ühtlasi teatas General Electric, et seni välja käidud kasumiprognoos on liiga optimistlik ning ilmselt on tulemused oodatust kesisemad.

Näib, et investorid tänu uue juhi tulekule optimistlikud. Aktsia on eelturul tõusnud suisa 11%.

General Electricu jaoks on viimased aastad olnud keerulised, sest paljud tehingud on ajastatud halvasti ning ettevõttel on raskusi võlgade tasumisega. Põhjalikumalt saab lugeda General Electricu käekäigust Äripäevas tänavu aprillis ilmunud loost.

Hetkel kuum